Δευτέρα 28 Απριλίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ 50-50

Θερμή παράκληση σε όσους δεν έχουν τη διάθεση να συμμετέχουν ενεργά στα δρώμενα της Πρωτομαγιάς, να γίνουμε όλοι μια παρέα, να γελάσουμε, να περάσουμε καλά, να μη κάνουν το κόπο να μας ακολουθήσουν...
Με αφορμή μικροπροβλήματα που παρουσιάστηκαν σε προηγούμενες εξορμήσεις μας
είναι ευκαιρία να δηλώσουμε ως 50-50 ότι στόχος μας ήταν να βρισκόμαστε και να περνάμε καλά σαν ΠΑΡΕΑ,σαν μια ΟΜΑΔΑ, και να νιώθουμε παιδιά, να κάνουμε χαβαλέ, να διώχνουμε τα άγχη της καθημερινότητας,της δουλειάς μας που έχουμε όλο τον υπόλοιπο καιρό.
Όλοι έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις για διάφορα πράγματα αλλά προσπαθούμε να αμβλύνουμε τις διαφορές μας για το καλό του συνόλου και προσπαθούμε να αφήνουμε κατά μέρος τους προσωπικούς μας εγωισμούς όταν βρισκόμαστε όλοι μαζί.
Όλα όσα ετοιμάζουμε έχουν προσωπικό και οικονομικό κόστος για μας αλλά δεν το λογαριάζουμε γιατί το γουστάρουμε πραγματικά και θέλουμε να περνάμε καλά.
Έτσι όταν τυχαίνει να βγάζουμε κάποια DVD από τις εξορμήσεις μας και τα διαθέτουμε με μηδαμινό τίμημα,δεν το κάνουμε για να βγάλουμε κέρδος, να βάλουμε κάτι στη τσέπη μας, άλλα το μικρό οικονομικό όφελος επιστρέφει πάλι σε όλη τη παρέα με τη μορφή των φυλλαδιών, χαρτών-εντύπων για κυνήγια θησαυρού,μπισκοτολούκουμα, για την αγορά σημαίων ή για την αγορά κάποιου έπαθλου σε κάποιο διαγωνισμό που διοργανώνουμε με νικητή-ες κάποιους απ΄όλους μας.
Θεωρούμε μικρό να αναπαράγονται ερήμιν μας αντίτυπα των DVD που βγάζουμε και να μην υπολογίζονται όλα τα παραπάνω από αυτούς που το κάνουν.
Με εκτίμηση
Το Προεδρείο του 50-50

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Pesta Xrysostome....

Ανώνυμος είπε...

Malakas eise pou vgazeis dvd kai kouvalas kamera,as prosexes