Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

50-50 BEACH PARTY

Καλοκαιρινές διακοπές για πάνταααααα!!!!!!!! Αυτό τραγουδούσε ο Καρβέλας και είχε δίκιο….Καλοκαιρινό πάρτυ στην ωραιότερη παραλία της Χαλκιδικής….

Καρύδι στη Βουρβουρού στο 2ο πόδι …..Σάββατο 15 Αυγούστου….Η παρέα του 50-50 αναπολώντας τα παλιότερα γλυκά-αθώα πάρτυ που σημάδεψαν τα νεανικά μας χρόνια διοργανώνει ένα για όλους εσάς που αγαπάτε την ανεμελιά, την καλή παρέα, το κολύμπι και τα παιχνίδια στα γαλαζοπράσινα νερά, τα παγωμένα μοχίτο, την καλή μουσική…..

Σας περιμένουμε, να μαζευτούμε όλοι μαζί στην αμμουδιά, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε, να ξεφαντώσουμε και να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι, με τον πιο γλυκό τρόπο….

Από νωρίς το μεσημέρι θ’αρχίσουμε να μαζευόμαστε και ο d.j θα ξεκινήσει με chill out ρυθμούς. Τα κορίτσια μας θα σας προσφέρουν δροσιστικά mohitos και τα παιδιά του Nuez που βρίσκετε εκεί, θα έχουν παγωμένες μπύρες και λαχταριστά hot dogs.

Όσο περνά η ώρα οι ρυθμοί δυναμώνουν και όταν αρχίσει να πέφτει η νύχτα ανάβουν οι πυρσοί και τα κεριά και δημιουργούμε όλοι μαζί μια ονειρική ατμόσφαιρα…

Σε κάποια στιγμή θα σβήσουν τα φώτα και o d.j θα βάλει ¨μπλουζ¨ όπως γινόταν παλιά και όλοι θα ψάξουμε να βρούμε το ταίρι μας ώστε να χορέψουμε μπροστά στη θάλασσα, κάτω από τον έναστρο ουρανό….

Kάπως έτσι φανταζόμαστε να περάσουμε το βράδυ του Σαββάτου και να θυμηθούμε παλιότερα χρόνια, τότε που η διασκέδαση ήταν ποιο αθώα και ανέμελη.

Μαζί μας και η Ελένη Τσολάκη του THESS 2310 της TV100 όπου θα καταγράψει στιγμές της βραδιάς και να κάνει πολλά γκάλοπ παραλίας με τον μοναδικό τρόπο που μόνο αυτή ξέρει, που θα παίξουν στις επόμενες εκπομπές της ως τέλη Αυγούστου, αλλά και ο Τάσος Λεοντιάδης του LIFESTYLE της ΤV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με τη κάμερα της εκπομπής του…

Φυσικά και πολλά άλλα θα συμβούν εκείνη τη μέρα και πολλές εκπλήξεις, αλλά θα τα δουν αυτοί που θα βρεθούν μαζί μας….Δεν θες να είσαι ένας απ’αυτούς ;


Δεν υπάρχουν σχόλια: